Var med och utse Sveriges bästa badplatser!

Bada är det allra bästa med den svenska sommaren. Det tycker i alla fall vi på Barnängen. Därför vill vi guida dig till det bästa doppet i din omgivning. På sverigebadar.se har vi samlat några av de populäraste badplatserna nära dig. Vi ger dig all information du behöver för att hitta just ditt smultronställe.

Alla badplatser som är med på sidan har skickats in av er. Tillsammans med er användare utser vi på Barnängen Sveriges bästa badplatser. Rankingen baseras på antal röster och det snittbetyg som badplatserna fått. I år vill vi ha fler röster och badbilder!

Surfa runt på sverigebadar.se och gilla dina favoritstränder och badklippor, dela med dig av bilder, skriv kommentarer och hitta nya badfavoriter. Då har du samtidigt chansen att vinna ett av 10 sommar-kit från oss på Barnängen under tio veckor för att sätta guldkant på din sommar. Se mer info under tävlingssidan.

Så ta chansen! Tillsammans utser vi Sveriges bästa badplatser!
/Barnängen

(Psst! Om du hittar en badbild på sajten som du tycker är olämplig kan du anmäla den genom att klicka på knappen med utropstecknet!)